Over ons

Ons hart én onze specialisatie in de infrabranche ligt in de grond-, weg- en waterbouw en onderhoud rioolgemalen. Arnhem is onze thuisbasis, in boerderij De Overmaat. Deze boerderij uit 1845 hebben we met dezelfde passie gerenoveerd, waarmee we ook al onze infrawerken uitvoeren. Deze passie voor het vak reikt verder dan de technische kant. Onze opdrachtgevers weten dat we het verschil kunnen maken in de omgeving waar we werken.

Goed contact met de omgeving zorgt voor betere resultaten. Verschillende opdrachtgevers leggen dan ook graag en structureel de zorg voor hun infrastructuur in onze handen. Naast de uitvoering dragen we ook graag ons steentje bij tijdens de planontwikkeling, werkvoorbereiding en projectplanning zoals bij complete centrumrenovaties.

Ons vaste team van medewerkers en diverse inzetbare krachten hebben allen oog en gevoel voor die kant van het werk. Welk project we ook mogen uitvoeren, overal vindt u jarenlang dezelfde kenmerken terug: kwaliteit, betrouwbaarheid en oplossingsgericht werken met oog voor de klant. Met die visie voeren we graag onze missie uit: uw doelen helpen verbinden met infrawerken van hoog niveau. En daarvoor leggen we met veel plezier ons vakmanschap ook bij u op straat.